Nyheder og presse

18.09.19

I samarbejde med fiskeristyrelsen har vi i Aquamind produceret en film, der skal hjælpe fiskere med at søge støtte til at gennemføre fondens målsætning om bl.a miljømæssigt bæredygtigt fiskeri og s

23.06.19

Aquamind arbejder nu med at udvikle et nyt spændende fiskeri efter gaffeltang på Bornholm og Lolland Falster. Der er et stort marked for gaffeltang til fortykkelsesmidler fra bl.a.

24.04.19

En uønsket bifangst kan måske blive et godt supplement til ålefiskeriet.

29.03.19

I anledning af at tilladelsen til håndbrejling i Vadehavet (område 130 til 135)  blev godkendt, blev en happening stablet på benene af Rømø Oysters, hvor københavnere kunne smage på den invasive st

22.03.19

På søndag kan du spise østers ganske gratis på Rouge Oysters søndag d. 24. marts. Det er for at sætte fokus på den invasive stillehavsøsters.

12.03.19

Poul Tørring, vores franktalende kollega, har været i Frankrig for at se på priser og eksportmuligheder til det franske marked. Efter alt at dømme er der store muligheder.

22.02.19

Vores seneste fuldførte projekt handler om hvordan fladøsters i Limfjorden kan gå fra at have parasitten Bonamia til at være sygdomsfri.

21.01.19

Midt i Januar var Aquamind i Nigeria for at se på muligheden for at opføre et tilapiaklækkeri i byen Ijebu Ode, nord for Lagos i Nigeria.

23.10.18

Aquamind har fået bevilliget støtte til at undersøge, planlægge og opføre et klækkeri af sættefisk til Tilapiaopdræt i Nigeria. Støtten er bevilget af selveste Guvernør Mustafa i del-staten Ogun.

Sider